Dnes je úterý 23.duben, svátek má Vojtěch
  • Informace pro spotřebitele:
  • Půjčky a úvěry
  • Spoření a investice

Půjčka 10 000 ihned na účet - i bez registrů a papírů

1.12.2018 - Ve kterých případech se hodí půjčka 10000 ihned na účet? Například tehdy, když neočekávaně přijde faktura za elektřinu, porouchá se auto nebo pračka vytopí souseda. Tento typ rychlé půjčky je dostupný také pro žadatele "s registry" a v některých případech se nevyžaduje papírové doložení příjmů.

Kdo tyto úvěry poskytuje? Jaké mají parametry a na co si dát pozor?

Půjčka až 20.000 Kč ihned

Online žádost o půjčku bez papírování
Na této stránce si zvolte výši půjčky, zaregistrujte zde a získejte půjčku bez formalit až 20 000 Kč. Opakovaná půjčka kdykoliv!

Komerční inzerce

Půjčky 10 000 Kč na našem trhu:

1. Bankovní půjčky: jde to i bez doložení příjmů

Bankovní spotřebitelské úvěry - půjčky na cokoliv - mají velmi výhodné úrokové sazby a RPSN, většinou se jedná o půjčky od 20000 Kč. 10 000 Kč můžeme získat například u mBank, AirBank nebo Equa Bank (Minutová půjčka). U dvou posledně zmíněných je možné půjčit si dokonce už od 5000 Kč.

Příklad: Půjčka od 10.000 Kč od mBank (více na www.mbank.cz/osobni/uvery/)

2. Kreditní karty a kontokorenty

Velmi pohodlným a výhodným způsobem, jak si půjčit takovéto nižší částky od banky, je využít kreditní kartu nebo kontokorentní úvěr k běžnému účtu. Takto lze získat dlouhodobou i krátkodobou půjčku na účet ihned poté, co si kreditku nebo kontokorent vyřídíme.

Příklad: Kreditní karta od MONETA Money bank (Více na www.moneta.cz/lide/karty/kreditni-karty)

Banky vždy kontrolují registry a vyžadují doklad o příjmech. V některých případech se obejdou bez papírového doložení příjmů od zaměstnavatele - stačí jim výpis z bankovního účtu.

3. Nebankovní půjčky - rychlé vyřízení

Pokud klient možnost půjčit si v bance nemá – například proto, že má nízký příjem, nebo má negativní zápis v registrech dlužníků, může se obrátit na nebankovní půjčky. Ty nejsou tak náročné na bonitu klientů (tj. na výši jejich příjmů, úvěrovou historii) a jejich vyřízení je výrazně rychlejší než je tomu u půjček bankovních.

Příklad: Půjčka Provident od 3.000 Kč. (více na www.provident.cz)


4. SMS půjčky 1000 - 10000 Kč - ihned a bez registrů

V této oblasti jsou nejznámější půjčky jako Ferratum půjčka, Půjčka Everydayplus nebo Zaplo. Na rozdíl od Providentu, u kterého lze získat půjčku až na 36 měsíců, se jedná se o krátkodobé půjčky od 1000 zpravidla na 7, 14, 21 nebo 28 či 30 dní - tedy na období "před výplatou".

U většiny jsou peníze zasílány ihned na účet, někdy je ale možná i platba na složenku. Vyznačují se velmi dobrou dostupností - není vyžadováno papírové potvrzení o příjmu a nebývá problémem ani zápis v registru dlužníků. Proto jsou často označovány také jako půjčky bez registrů. Nevýhodou těchto úvěrů je pak vysoká cena za půjčené peníze – RPSN jde někdy do desítek i stovek procent.

Příklad: Půjčka Everyday+ až 50.000 Kč. Více zde.



(Aktualizováno)





Info tip: Potřebujete peníze rychle? Než si požádáte o úvěr, přečtěte si informace o nebankovních půjčkách bez doložení příjmu "ihned" na účet. Tyto finanční produkty Vám sice mohou zajistit hotovost snadno a bezpečně, mají ale také svá úskalí a rizika. Více se dozvíte zde.

Podobné půjčky:
Půjčka 20000 Kč
Půjčky 15000
Půjčka 30000 ihned
Půjčka 50000




Zpět na úvodní stranu »





Reklama

10.000 až 250.000
8.000 Kč na 30 dní
30.000 Kč na 30 dní
20.000 Kč na 30 dní

Typy půjček

Finanční rádce

Nástrahy a rizika půjček
V oblasti úvěrů číhá mnoho rizik a nástrah. Jaké zásady bychom měli dodržovat? Čtěte zde.

Problémy se splácením
Získat půjčku dnes může být otázkou pár minut. Co dělat, když pak není na splátky? Čtěte zde.

Bezplatné poradny
Cestu ven z dluhové spirály mohou pomoci najít bezplatné finanční poradny. O některých z nich si můžete přečíst zde.

Jak se vyhnout exekuci
Nestojíte o návštěvu exekutora? Dodržujte základní "bezpečnostní" zásady – více zde.

Všechny články »

Produkty na trhu

Krátkodobé půjčky

Kategorie půjček

Konsolidace dluhů

Pokud máte více půjček či úvěrů a máte občas problémy s jejich splácením, informujte se o produktu konsolidace půjček (sloučení dluhů).

Nejnovější články