Dnes je sobota 27.červenec, svátek má Věroslav
  • Informace pro spotřebitele:
  • Půjčky a úvěry
  • Spoření a investice

Půjčka 20 000 ihned na účet - i bez registru a doložení příjmu

30.11.2018 - Půjčku 20 000 ihned na účet nabízejí zejména nebankovní společnosti, ale už i spotřebitelské úvěry některých bank začínají na částce 10 000 nebo 20 000 Kč a rychlostí vyřízení se začínají blížit svým nebankovním kolegyním.

Jak vypadá nabídka v tomto segmentu půjček a co dělat, pokud potřebujeme peníze opravdu rychle a chceme půjčku 20 000 ihned na účet? Je tento úvěr dostupný i jako půjčka bez registru? Je zde nutné doložení příjmu?

Bankovní půjčky 20 tisíc

Většina bank uděluje klasické půjčky až od částky 30 000 Kč, nicméně najdeme zde i klasické bankovní úvěry od nižších částek. Pokud hledáme půjčku 20 000 od banky, můžeme požádat například o půjčku od MONETA Money Bank, jejíž výše začíná na 20 000 Kč, dále Equa Bank Minutová půjčka (od 5 000 Kč) nebo o ČSOB půjčku na cokoliv (od 20 000 Kč). Zajímavostí některých bankovních úvěrů je to, že se dají získat i jako půjčka bez doložení příjmů - stačí předložit výpis z účtu, kam žadateli chodí mzda nebo bance povolit přístup do internetového bankovnictví.

K výhodám bankovních půjček patří nízký úrok a RPSN, nevýhodou je o něco větší "papírování". Pokud tedy chceme bankovní půjčku 20 000 do hodiny, budeme muset sáhnout po bankovní kreditní kartě nebo kontokorentním úvěru.


Nebankovní půjčky 20 000 ihned - i bez registru a doložení příjmu

Nebankovní společnosti jsou o něco více flexibilnější jak ve výši půjčky, tak v rychlosti vyřizování. Rychlou půjčku 20000 Kč ihned na účet (v reálu spíše do hodiny, případně do 24 hodin) tedy hledejme spíše v nebankovním sektoru. Typickým zástupcem je úvěr společnosti Provident (3 000 - 130 000 na 3 - 36 měsíců), o který mohou žádat i lidé s nižšími příjmy. U tohoto produktu jsou ovšem vyžadovány čisté registry dlužníků.

Naproti tomu půjčka EverydayPlus bývá k registrům tolerantní a i zájemci s méně závažnými prohřešky z minulosti zde mohou mít šanci. Proto tento úvěr lze označit jako půjčka bez registrů. Samozřejmostí je zaslání peněz na účet v nejkratším možném čase po schválení žádosti.

BEST Půjčka 10 000 – 250 000 Kč

Online žádost o půjčku pro každého a na cokoliv
Požádejte si o půjčku snadno a bez papírování. Online formulář vyplníte za 3 minuty a pak jen vyčkáte na schválení půjčky a zaslání peněz.

Partnerská inzerce

Na co si dát pozor

U půjček od banky se žádného výrazného rizika obávat nemusíme, nicméně i zde platí, že je nutné si vždy důkladně přečíst smlouvu o půjčce. U nebankovních půjček jsou rizika o něco větší a proto bychom si – vedle důkladného přečtení a porozumění smlouvy o půjčce – měli zjistit reference na danou společnost (zeptat se známých, podívat se na internetové diskuze) a důkladně si spočítat, na kolik nás vlastně půjčení peněz přijde. Zejména u malých nebankovních půjček do výplaty jsou úroky a RPSN velmi vysoké a měli bychom s tím počítat.



(Aktualizováno)




Info tip: Potřebujete peníze rychle? Než si požádáte o úvěr, přečtěte si informace o nebankovních půjčkách bez doložení příjmu "ihned" na účet. Tyto finanční produkty Vám sice mohou zajistit hotovost snadno a bezpečně, mají ale také svá úskalí a rizika. Více se dozvíte zde.

Podobné půjčky:
Půjčka 10000 Kč
Půjčky 15000
Půjčka 30000 ihned
Půjčka 50000




Zpět na úvodní stranu »


Inzerce

30.000 Kč na 30 dní
50.000,- na 80 měs.
8.000 Kč na 30 dní
20.000 Kč na 30 dní
10.000 až 250.000

Typy půjček

Finanční rádce

Nástrahy a rizika půjček
V oblasti úvěrů číhá mnoho rizik a nástrah. Jaké zásady bychom měli dodržovat? Čtěte zde.

Problémy se splácením
Získat půjčku dnes může být otázkou pár minut. Co dělat, když pak není na splátky? Čtěte zde.

Bezplatné poradny
Cestu ven z dluhové spirály mohou pomoci najít bezplatné finanční poradny. O některých z nich si můžete přečíst zde.

Jak se vyhnout exekuci
Nestojíte o návštěvu exekutora? Dodržujte základní "bezpečnostní" zásady – více zde.

Všechny články »

Produkty na trhu

Kategorie půjček

Nejnovější články