Dnes je sobota 27.červenec, svátek má Věroslav
  • Informace pro spotřebitele:
  • Půjčky a úvěry
  • Spoření a investice

Půjčka bez příjmu 30000

Upozornění: Text na této stránce není aktuální a uvedené informace nemusí korespondovat se současnou právní úpravou podle zákona o Spotřebitelském úvěru č. 257/2016 Sb. Na aktualizaci stránky pracujeme.


26.4.2014

Dokládání příjmu není příjemná povinnost. Znamená určitý projev nedůvěry a občas také obtížné shánění dostatečných prostředků. Když potřebujete půjčku, můžete se dostat do situace velice ošemetné. Bez dostatečných příjmů někdy požádáte známého a tím se při nesplacení půjčky můžete dostat do velkých problémů.

Přitom i pro vás je půjčka bez doložení příjmu 30000 Kč dostupná.


Bez potvrzení

Dostatečný příjem hodnotí banky podle mnoha kritérií. Nyní musí podle zákona zkoumat schopnost splácet, a proto nejen chtějí velice vysokou částku k jistotě splátek, ale prověřují také vaši finanční minulost. A kdo si nikdy nepůjčoval nebo ani nežádal o úvěr, získá také špatnou bonitu. Bez potvrzení tedy není možné v bance získat úvěr a s malým platem zase bude zamítnut nebo poskytnut v daleko menší výši. Stejně tak může špatná bonita, kterou jste nikterak nezavinili, znamenat mnohem vyšší než slibovaný úrok. Proto potřebujete půjčku bez dokladu o příjmu. I když plat máte a dostáváte.

Pohodlné řešení

Půjčka bez doložení příjmu 30000 je tak přístupná každému a za dobrých podmínek. Nepravdivé nebo nedostatečné potvrzení nepotřebujete a také ani známého nedostanete do choulostivé situace. Stačíte si pouze s občanským průkazem, někdy s dalším dokladem totožnosti a s pouhým objednáním peněz. Půjčka bez dokládání příjmu 30000 sice znamená docela vysokou částku, ale získat ji může prakticky každý. Není slibem v reklamě nebo přilákáním na otevření bankovního účtu. Skvěle funguje a pomohla již tisícům zájemcům. Dá se zařídit online bez čekání a problémů.

Získání půjčky

Proto se nemusíte stresovat s různými doklady. Půjčka bez doložení příjmu 30000 Kč je připravená pomoci v každé životní situaci. Bez příjmu jsou často ženy na mateřské, důchodci nebo studenti. Pokud je vám 18 let a více, nebudete mít žádnou starost se získáním těchto prostředků. Nemusíte prokazovat žádný pravidelný přísun finančních prostředků, jen zavoláte nebo vyplníte dotazník. Po ověření totožnosti pak čerpáte prostředky do několika hodin ze svého bankovního účtu. Možnost mít dobrou a rychlou půjčku vám pomůře překonat jakoukoliv finanční nejistotu.



Info tip: Potřebujete peníze rychle? Než si požádáte o úvěr, přečtěte si informace o nebankovních půjčkách bez doložení příjmu "ihned" na účet. Tyto finanční produkty Vám sice mohou zajistit hotovost snadno a bezpečně, mají ale také svá úskalí a rizika. Více se dozvíte zde.



Zpět na úvodní stranu »





Reklama

10.000 až 250.000
8.000 Kč na 30 dní
30.000 Kč na 30 dní
20.000 Kč na 30 dní

Finanční rádce

Nástrahy a rizika půjček
V oblasti úvěrů číhá mnoho rizik a nástrah. Jaké zásady bychom měli dodržovat? Čtěte zde.

Problémy se splácením
Získat půjčku dnes může být otázkou pár minut. Co dělat, když pak není na splátky? Čtěte zde.

Bezplatné poradny
Cestu ven z dluhové spirály mohou pomoci najít bezplatné finanční poradny. O některých z nich si můžete přečíst zde.

Jak se vyhnout exekuci
Nestojíte o návštěvu exekutora? Dodržujte základní "bezpečnostní" zásady – více zde.

Všechny články »

Půjčky bez příjmu

Kategorie půjček

Konsolidace dluhů

Pokud máte více půjček či úvěrů a máte občas problémy s jejich splácením, informujte se o produktu konsolidace půjček (sloučení dluhů).

Nebankovní společnosti

Nejnovější články